Bescherming tegen alle weersomstandigheden

Deze veelzijdige terrasoverdekking maakt van uw terras het hele jaar door een droge plaats. De Algarve® lamellen overkapping sluit aan bij de stijl van uw woning en tuin.

De kantelbare lamellen zijn geruisloos en eenvoudig te bedienen. Zo realiseert u de gewenste lichtinval en ventilatie in 1 klik op uw Somfy handzender.

Indien u meer lichtinval wenst hebben we ook nog andere lamellen overkappingen ter beschikking. Zoals de skye® en de cubola®

Genieten van een optimaal leefcomfort, met Algarve®!

Het lamellendak is waterwerend in gesloten toestand, er zijn wegafvoeren voorzien die eroor zorgen dat na regenbuien het water gecontroleerd afgevoerd wordt. Zo blijft het meubilair onder de terrasoverkapping altijd beschermd.

Om van je lammellendak overkapping een gezellige cocon te maken, kan je kiezen uit tal van zij-elementen en opties. Beweegbare panelen met ceder latjes of windschermen die voorzien zijn van ritsen.

In het dak zit ook een vriessensor ingebouwd die ervoor zorgt dat de lamellen automatisch opengaan bij koude temperaturen. Zo voorkomt u schade door vast gevroren lamellen. Deze overkapping is te vergelijken met de B200 van het merk Brustor.

Unieke extra leefruimte met uitmuntend gebruikscomfort!

Dankzij de vele extra opties wordt uw terras de gezelligste plek in uw tuin of op uw terras. Ook kan het lamellendak op maat voorzien worden van LED verlichting in de lamellen, verwarming met infrarood en luidsprekers van Sonos. Een regen- en windsensor zorgen voor extra gebruiksgemak.Dankzij de onbeperkte kleurkeuze kan u zonder meerprijs alle kleuren combineren.

Technische specificaties

  • Afmetingen: Max: Span 4500 mm x Pivot 6050 mm (in één stuk), Koppelbaar tot 36 m² zonder tussenkolom !
  • Doorloophoogte max. 2800 mm / 0° Helling
  • Kleuren: Beschikbaar in alle RAL kleuren / Poederlak 
(60-80 micron)
  • Bediening: Elektrisch via Somfy RTS afstandsbediening
  • Regenintensiteit: Kan een neerslagdebiet verwerken dat overeenstemt met een regenbui met een intensiteit van 144 mm/h welke max. 7 minuten aanhoudt. Dit type van regenbui komt gemiddeld om de 2 jaar voor. 
(Cf. Belgische regenstatistiek : norm NBN B 52-011)
  • Windbestendig: Tot 120 km/h bij gesloten lamellen

Graag vrijblijvend advies

Ik wens een vrijblijvend huisbezoek met persoonlijk advies

Contacteer ons »

Referenties

Waarom Horpirol?

  • Professionele installatie, perfect resultaat
  • Persoonlijke service door klein team
  • Goede prijs voor de beste kwaliteit
  • Ruim 19 jaar ervaring