Onze verandazonnewering staat al jaren bekend als uiterst efficiënt en budgetvriendelijk voor de klassieke of moderne veranda. Dankzij de discrete geleiders en compacte kast (17,5cm. hoogte / 22cm breedte) valt deze zonwering nauwelijks op. Onder de cassette zit een veeras ingebouwd die het doek op spanning houd door middel van staalkabels die bijna geen onderhoud vergen. De zonwerende doeken zijn hier van groot belang omdat het opgewarmde glas zijn warmte kwijt moet kunnen door het geperforeerde doek maar er mag natuurlijk geen warmte kunnen binnenkomen. Het type doek van zo’n verandazonnewering is van groot belang want ze moet rotvrij en kleurecht zijn. Ze zijn ook ongevoelig voor vocht en warmte. Een verandazonnewering is altijd elektrisch bedienbaar. Ieder deel kan maximaal 4,5M. zijn en 7M. uitval hebben, ze zijn natuurlijk koppelbaar al dan niet met een zelfde motor of apart. Standaard in 2 kleuren verkrijgbaar (wit en bruin). Hij kan natuurlijk ook in eigen Ral-kleur verkregen worden.

We hebben ook nog een model die compacter is van omkasting (17,5cm. hoogte / 22cm breedte) en waarvan het doek omgekeerd oprolt. Dit systeem werkt met nylonkoorden en trekveren en is door zijn minimale hoogte uiterst geschikt voor veranda’s die zeer dicht tegen de oversteek gemonteerd staan, zo nemen deze modellen compacter in hoogte en kunnen ze toch makkelijk gemonteerd worden, dit systeem is iets duurder dan het klassieke met torsieveren en staalkabels.

Prijzen zijn enkel mogelijk in eletrische uitvoering, de prijs van een verandascreen start vanaf 1500 euro in standaardkleuren.

Meer weten over de verandazonneweringen ?

Maak een afspraak in onze showroom of vraag een huisbezoek aan.

Contacteer ons »

Referenties

Waarom Horpirol?

  • Professionele installatie, perfect resultaat
  • Persoonlijke service door klein team
  • Goede prijs voor de beste kwaliteit
  • Ruim 19 jaar ervaring