Windvaste MEGA fixscreen

Uniek in zijn soort is de MEGA fixscreen of noem het gerust de screen van de toekomst. De architecten zien het almaar groter met de ramen en deuren. Dus konden wij niet achterblijven.

Daarom gaan met deze screen in kastje van 10 cm tot 4M breed en 2,7M hoog in 1 deel ! of 3M breed en 3,5M hoog in 1 deel !

De ULTRAMEGA fixscreen van is met een kasthoogte van 15cm een reus onder de screens met dit model gaan we tot 6M breed of 6M hoog in 1 deel met een maximum van 18M² !!!!

Vanaf maart 2010 tot max 24M² deze beide screens zijn dankzij het gepatenteerde ritssysteem van Renson windvast en tevens het geheim waarom deze screendoeken altijd mooi strak hangen bij grote oppervlaktes.

Bij windtunneltesten is gebleken dat het doek het maar begeeft bij windsnelheden tot 120 km/u. Bij deze snelheid is een klassieke screen het doek zonder windbeveiliging weg!

Als Officiele ambassodor dealer van Renson geniet u van de laatste nieuwste evoluties en een perfecte dienst na verkoop. Voor ons videofragment over dit type screen klik hier.

Bij deze megascreen kunt u ook de ramen probleemloos openen zonder dat het doek naar binnen zuigt en beschadigd word. Tevens zien we hier een extra toepassing voor eenzelfde prijs namelijk een vliegenraam en ventilatie!

Doordat het doek zijdelings vastzit en onderaan door een afdichting afsluit tegen insecten.

Prijzen van deze fixscreens zijn snel te verkrijgen via ons eenvoudig contactformulier

Doordat we over gans Belgie werken, moeten we via goede planning geen extra kosten aanrekenen voor verre afstanden. Om u te overtuigen hebben we al honderden tevreden referenties van Veurne tot Maaseik…

Prijzen van stormvaste screens zijn merkelijk duurder en worden door hun gebruik prijs verantwoord. Hoe groter de screen, hoe goedkoper de prijs per M²…

Interesse in deze fixscreen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte van deze fixscreens, we hebben deze grote formaten staan in onze showroom.

Contacteer ons »

Referenties

Waarom Horpirol?

  • Professionele installatie, perfect resultaat
  • Persoonlijke service door klein team
  • Goede prijs voor de beste kwaliteit
  • Ruim 19 jaar ervaring