De wegschuifbare lamellen tuinkamer – the Skye is the limit.

Deze nieuwste en meest exclusieve terrasoverkapping in het assortiment van RENSON® is voorzien van aluminium lamellen in het dak die roteren en opengeschoven kunnen worden met een E-drive motortechniek die bedienbaar is via Wifi en door middel van gratis App. Deze nieuwe generatie is tevens gekoppeld aan de weersomstandigheden die via uw locatie kunnen gekoppeld worden aan de instellingen van uw bedienbaar dak.

Deze pergola is vergelijkbaar met het systeem B600 van Brustor.

Wanneer het dak gesloten is, biedt de Skye® pergola met lamellen die dichtschuiven beschutting tegen zon, wind en regen. U kan de lamellen traploos kantelen om net wel licht binnen te halen. Bovendien zijn de lamellen wegschuifbaar tot ongeveer een vierde van de totale terrasoverkapping.

Genieten van een optimaal terras, ongeacht het weer!

Wanneer u tijdens een regenbui de lamellen sluit, geniet u extra overdekt terras die droog is. De dikwandige lamellen zijn zo ontwikkeld dat, indien de lamellen opendraaien na een regenbui, het water afgevoerd wordt naar de zijkant, zodat uw meubilair op het terras beschermd blijft. Ze hebben een dikte van 2.5mm wat ervoor zorgt dat zelfs bij hagel uw overkapping niet kan beschadigen.
De zijden kunnen voorzien worden van beweegbare houten jaloezien of panelen met alu lamellen die aanvullende beschutting tegen wind en regen bieden. De zijkanten kunnen ook uitgevoerd worden met sliding glass.

Toepassing van deze moderne pergola.
De Renson Skye® past zowel bij de strakke nieuwbouwwoning als bij de klassieke bouwstijl zoals fermette en cottagewoning. Ook als toepassing in de horeca is de Skye® inzetbaar. De Skye® is volledig persoonlijk uit te breiden waardoor iedere terrasoverkapping uniek is.

Doordat we de lamellen kunnen voorzien van houtprint kan deze ook voor uw houten bijgebouw een meerwaarde zijn.
We kunnen de Skye vrijstaand plaatsen of tegen een bestaande gevel bouwen.

Graag vrijblijvend advies

Ik wens een vrijblijvend huisbezoek met persoonlijk advies

Contacteer ons »

Referenties

Waarom Horpirol?

  • Professionele installatie, perfect resultaat
  • Persoonlijke service door klein team
  • Goede prijs voor de beste kwaliteit
  • Ruim 19 jaar ervaring