Het elektrisch oprolbaar zonnezeil van Soliday® C-systeem

Bent u het sleuren met parasols beu? Dan is dit dé mogelijke oplossing !

De straalvormige vormen van het Soliday C systeem zijn een lust voor het oog en geven een zuiderse look aan elk terras waar het altijd heerlijk vertoeven is.

Deze gepatenteerde spantechniek van onze Oostenrijkse fabrikant Soliday laat ons toe met een heel minimalistische werking   twee driehoekvormige zeilen automatisch open en dicht te rollen.

De doeken die hiervoor gebruikt worden zijn waterdicht en schimmelbestendig en worden steeds uitgerust met een windbeveiliging. Ze kunnen op gelijk welke positie stopgezet worden en zijn ideaal voor grotere terrassen. De systemen kunnen met 4 bevestigingspunten tot 85 M² overdekken.

Deze systemen zijn verkrijgbaar met tal van opties en verschillende uitvoering van masten en/of muurbevestigingen.

De diagonale oprolas kan tot 12M. gaan en per zijde max.9M., hierdoor kan 85M² bereikt worden.

Een Soliday® C-systeem vanaf 4M kan al vanaf 10.500 € (inclusief plaatsing, 3D-ontwerp en schaduwanalyse – exclusief btw).

Contacteer ons voor een offerte op maat van uw project.

Het elektrisch oprolbaar zonnezeil van Soliday® CS-systeem

Dit systeem is vergelijkbaar met de klassieke zonneluifel maar dan enkel alle voordelen. De toepassing wordt veelal gebruikt voor grotere terrassen. Het werkt met hetzelfde gepatenteerd spansysteem als de Soliday C. Hierbij wordt de oprolas niet meer diagonaal geplaatst, maar wel tegen de gevel. Zo wordt er een trapeziumvormig of driehoekvormig doek uitgerold vanaf de gevel.

Max. oprolas van breedte 8M. met 7M. uitvallengte 56M² of via Twin systeem dubbele oppervlakte

Het systeem werkt met een afstandbediening en is beveiligd tegen wind of storm. Optioneel kan er een zon automaat of verlaging systeem gemonteerd worden.

Dit innovatieve systeem geeft u bescherming tegen zon en regen en zorgt dat de gevel niet belast wordt door hefboomfuncties. Dus ook toepasbaar voor houtsketetbouw !

Een Soliday®-CS systeem met oprolas van 4M. kan al vanaf 10.500 € (inclusief plaatsing, 3D-ontwerp en schaduwanalyse – exclusief btw)

Alle stoffen die we gebruiken voor onze oprolbare zonnezeilen zijn uit hoogwaardig austrosail Nano die vuil en waterafstotende kenmerken hebben. Ze kunnen ook niet schimmelen en kunnen optioneel voorzien worden van een beschermhoes. Ze zijn bij ons ook standaard voorzien met een waaiervormig patroon zodat deze een extra zuiders accent krijgen.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend huisbezoek voor onze zonnezeil systemen.

Het stormvaste 3D zonnezeil – Hypar

Met ruim meer dan 10 jaar ervaring in de montage van allerlei terrasoverkappingen en de drang om te innoveren naar een hoger niveau van zonnewering hebben we besloten om ons te specialiseren in 3D zonnezeilen. Als we vrijblijvend ter plaatse komen, kijken we samen met de klant om een unieke realisatie neer te zetten die een meerwaarde geeft aan uw woning.

Door ons eigen ontwerpbureau en engineering hebben we alles in handen om de uw realisatie tot een volwaardige zeiloverkapping te maken die waterdicht is en stormvast.Al onze zeiloverkappingen zijn stormvast uitgewerkt en kunnen eenvoudig verwijderd worden in de winter. Dit is nodig omdat sneeuw een grote vijand is van de zeiloverkapping.

Indien u deze toch laat staan in de winter raden wij aan de sneeuw zo snel mogelijk te verwijderen. Voor het verwijderen en het monteren van uw zeil kan u ook altijd bij ons terecht maar kan ook makkelijk zelf gedaan worden. We werken enkel met de hoogste kwaliteit van zeilen en hebben een eigen innovatief spansysteem ontwikkeld die het toelaat uw zeil makkelijk aan te spannen of af te bouwen.

Onze masten voor de vaste zeilen bestaan uit hoogwaardige inox masten met interne versterkingen in tegenstelling tot zwakkere alu masten die deze permanente constructie niet aankunnen. Onze inox masten zijn ook voorzien van een ingebouwd spansysteem die het toelaat hoge krachten te ontwikkelen zonder extra hulpmiddelen.

De fundatie van onze zeilen gebeurd uitsluitend met een schroeffundamenten die berekend worden volgens de oppervlakte van uw realisatie, locatie en ondergrond.

Een stormvast zonnezeil kan al vanaf 380€ à 490€ / M² (inclusief plaatsing, 3D-ontwerp en schaduwanalyse – exclusief btw)

Neem vandaag nog contact op voor meer info omtrent onze moderne zonnezeilen – u kan ook altijd foto doorsturen en de gewenste oppervlakte doorgeven voor een prijsraming op te maken.

Een zonnezeil op maat van uw project?

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte.

Contacteer ons »

Referenties

Artikels

Waarom Horpirol?

  • Professionele installatie, perfect resultaat
  • Persoonlijke service door klein team
  • Goede prijs voor de beste kwaliteit
  • Ruim 18 jaar ervaring

Contactgegevens

Horpirol
Lammersakker 6,
8700 Tielt

0475 411 849
[email protected]