Het elektrisch oprolbaar zonnezeil van Soliday® C-systeem

De oplossing voor het eindeloos sjouwen van parasols?

Het Soliday C-systeem met zijn straalvormige ontwerp geeft elk terras een zuidelijke uitstraling, waar u altijd comfortabel kunt genieten.

Deze gepatenteerde spantechniek, ontwikkeld door onze Oostenrijkse fabrikant Soliday, stelt ons in staat om met minimale inspanning twee driehoekige zeilen automatisch te openen en te sluiten.

De doeken die gebruikt worden zijn waterdicht en schimmelbestendig en ze worden steeds uitgerust met een windbeveiliging. De systemen kunnen met 4 bevestigingspunten tot 85 M² overdekken en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen van masten en/of muurbevestigingen. Ze kunnen op gelijk welke positie stopgezet worden en zijn ideaal voor grotere terrassen.

De diagonale oprolas kan tot 12m. gaan en per zijde max.7m., hierdoor is een Soliday systeem de ideale schaduwoplossing voor oppervlakken tot maar liefst 85m².

Een Soliday® C-systeem met een aslengte vanaf 4m kan al vanaf 12.500 € (inclusief plaatsing, 3D-ontwerp en schaduwanalyse – exclusief btw).

zonnezeilen C-systtem Soliday

Het elektrisch oprolbaar zonnezeil van Soliday® CS-systeem

Vergelijkbaar met de klassieke luifels/zonnezeilen creëert het volautomatische Soliday CS-systeem (met afstandsbediening) een groot schaduwoppervlak – de toepassing wordt veelal gebruikt voor grotere terrassen.

De horizontale as wordt aan de wand gemonteerd en is voorzien van een motormechanisme, dat het doek oprolt en tot maximaal 7 meter kan afrollen. Zo wordt er een trapeziumvormig of driehoekvormig doek uitgerold vanaf de gevel.

Dit vernieuwende systeem geeft u bescherming tegen de zon en regen en is een architectonisch hoogstandje om urenlang schaduwrijk van de zomer te genieten. Het zorgt ervoor dat je gevel beschermd wordt tegen hefboomfuncties. Daardoor is het ook zeker toepasbaar op houtskeletbouw!

zonnezeilen Soliday CS-systeem

Max. oprolas van breedte 8m. met 7m. uitvallengte, 56M² of via Twin systeem dubbele oppervlakte

Het systeem is beveiligd tegen wind en storm. Het werkt met afstandsbediening en optioneel kan er een zon-automaat of verlagingsysteem worden gemonteerd.

Een Soliday®-CS systeem met oprolas van 4m. kan al vanaf 12.000 € (inclusief plaatsing, 3D-ontwerp en schaduwanalyse – exclusief btw)

Alle stoffen die we gebruiken voor onze oprolbare zonnezeilen zijn uit hoogwaardig Austrosail Nano die vuil- en waterafstotende kenmerken heeft. Ze zijn schimmelbestendig en kunnen worden voorzien van een beschermhoes.

Het windvaste 3D zonnezeil – Hypar

Met ruim 10 jaar ervaring in terrasoverkappingen en een sterke drang naar innovatie op het gebied van zonnewering, hebben we ons gespecialiseerd in 3D-zonnezeilen. Wanneer we vrijblijvend bij u langskomen, werken we samen aan een unieke en waardevolle toevoeging aan uw woning op maat.

Dankzij ons eigen ontwerpbureau en engineering kunnen we uw ideeën omzetten in volwaardige zeiloverkappingen die waterdicht en windvast zijn. Onze zeiloverkappingen zijn bestand tegen sterke wind en kunnen makkelijk worden verwijderd tijdens de wintermaanden, wat ten zeerste aan te bevelen is.

We werken uitsluitend met hoogwaardige zeilen en hebben ons eigen innovatieve spansysteem ontwikkeld, waarmee u het zeil moeiteloos kunt aanspannen of demonteren. Onze masten voor de vaste zeilen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (inox) en zijn voorzien van interne versterkingen. Dit zorgt voor een solide en duurzame constructie die bestand is tegen de uitdagingen van een permanente installatie. Bovendien bieden onze masten ingebouwde spansystemen die hoge krachten kunnen weerstaan zonder extra hulpmiddelen.

De fundatie van onze zeilen gebeurt uitsluitend met schroeffundamenten die berekend worden volgens de oppervlakte van uw realisatie, locatie en ondergrond.

Een windvast zonnezeil kan al vanaf 320€ à 450€ / M² (inclusief plaatsing, 3D-ontwerp en schaduwanalyse – exclusief btw)

Neem vandaag nog contact op voor meer info omtrent onze moderne zonnezeilen – u kan ook altijd een foto doorsturen en de gewenste oppervlakte doorgeven om ons een prijsraming op te laten maken.

Een zonnezeil op maat van uw project?

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte.

Contacteer ons »

Referenties

Artikels

Waarom Horpirol?

  • Professionele installatie, perfect resultaat
  • Persoonlijke service door klein team
  • Goede prijs voor de beste kwaliteit
  • Ruim 19 jaar ervaring