Rolluiken voor veiligheid en bescherming

De transparante rolluiken zijn in de eerste plaats ontworpen met de veiligheid in gedachten, zonder dat ze een agressieve uitstraling hebben. Ze zijn specifiek ontworpen om bescherming te bieden tegen ramkraken en hebben dan ook een inbraakklasse 2 certificering.

Bovendien zijn ze voorzien van het politiekeurmerk. Het onverwoestbare pantser van deze rolluiken maakt ze geschikt om achter etalages te plaatsen, in vals plafonds op te rollen of in opbouw- en inbouwkasten te installeren als buitentoepassing. Het pantser rolt op een ingenieuze manier op, zodat het polycarbonaatglas beschermd wordt tegen krassen en wrijving. Het doorzichtige pantser kan ook worden voorzien van een UV-filter of gematteerd worden.

Sommige Belgische steden bieden subsidies aan wanneer u dit type rolluik in uw winkel installeert, omdat het geen agressieve uitstraling heeft naar de straat en zorgt voor blijvende reclame en sociale veiligheid met behoud van nachtverlichting.

Inbouw van een transparant rolluik?

De inbouwruimte voor deze rolluiken varieert van minimaal 30 cm tot maximaal 45 cm. Dezelfde afmetingen gelden ook voor de opbouwkast bij installatie aan de buitenkant van het gebouw. Voor het reinigen van dit systeem kunt u terecht bij Horpi-Clean.

Transparante rolluiken kopen?

Laat ons eens kijken naar uw project. Wij hebben de ervaring en kwaliteiten in huis om uw rolluiken op een mooie manier te integreren met uw project.

Contacteer ons »

Referenties

Waarom Horpirol?

  • Professionele installatie, perfect resultaat
  • Persoonlijke service door klein team
  • Goede prijs voor de beste kwaliteit
  • Ruim 19 jaar ervaring