Transparante rolluiken

De transparante rolluiken zijn ten eerste ontworpen voor de veiligheid, zonder dat deze agressief overkomt. Ze zijn geschikt tegen ramkraken en beschikken dan ook over inbraakklasse 2.
Ze beschikken tevens ook over het politiekeurmerk. Dit pantser is nagenoeg onverwoestbaar, het geeft zijn toepassingen om achter vitrine te plaatsen in het vals plafond oprollend of in een opbouw of inbouwkast als buitentoepassing. Het pantser rolt op een ingenieuze wijze op zodat het polycarbonaatglas niet geraakt wordt ter voorkoming van krassen en wrijving. Het doorzichtige pantser kan voorzien worden van een UV-filter of gematteerd worden.
Sommige Belgische steden geven subsidies indien u uw winkel met dit type rolluik uitvoert omdat u uw winkel geen agressieve uitstraling geeft naar het straatbeeld, met nachtverlichting blijvende reclame en sociale veiligheid. De inbouwruimte van deze rolluiken zijn minimum 30 cm tot max 45 cm. Deze afmetingen gelden ook voor de opbouwkast bij plaatsing aan de buitengevel. Voor het reinigen van dit systeem kunt u terecht bij Horpi-Clean.

Transparante rolluiken kopen?

Laat ons eens kijken naar uw project. Wij hebben de ervaring en kwaliteiten in huis om uw rolluiken op een mooie manier te integreren met uw project.

Contacteer ons »

Referenties

Waarom Horpirol?

  • Professionele installatie, perfect resultaat
  • Persoonlijke service door klein team
  • Goede prijs voor de beste kwaliteit
  • Ruim 18 jaar ervaring

Contactgegevens

Horpirol
Lammersakker 6,
8700 Tielt

0475 411 849
[email protected]