Swingline

Met de SWINGLINE haalt u een degelijk en compacte zonnetent in huis. Op deze markt is het een van kleinste modellen van kast (13cm hoogte / 22cm breedte). Dit maakt hem zeer aantrekkelijk. Onder balkons neemt hij bij geen ruimte in, hij kan zelfs volledig vlak afgesteld worden, de spotjes in uw oversteek kunnen blijven zitten. Dit is natuurlijk ook een model die rondom rond afgesloten is waardoor uw doek in winter beschermd is tegen vocht en vuil. De Swingline is tevens een budgetvriendelijk model die in 4 standaardkleuren verkrijgbaar is (wit, cremewit, alu en bruin). Hij kan natuurlijk ook in een eigen Ral-kleur verkregen worden. De Swingline kan maximaal tot 6M. besteld worden en een uitval van 3M. dragen doordat de armen op de uiterste punten zitten van de zonnetent. Deze zonnetent is zowel manueel als electrisch bedienbaar of zelfs met afstandbediening.

Antibes / Trento

De ANTIBES is een van de nieuwere designs op de markt sedert 2009, deze zonnentent heeft ongeveer dezelfde kwaliteiten als de Swingline.

De ANTIBES heeft afmetingen van(13cm hoogte / 23cm breedte) en de afmetingen liggen meer in rondere vormen. Dit model is verkrijgbaar in standaard (ivoor en metallickleur).

Hij kan natuurlijk ook in een eigen Ral-kleur verkregen worden. De Antibes kan maximaal tot 6M. besteld worden en een uitval van 3M. dragen doordat de armen op de uiterste punten zitten van de zonnetent. Deze zonnetent is zowel manueel als electrisch bedienbaar of zelfs met afstandbediening.

De TRENTO heeft een zelfde vorm als de Antibes en is meteen ook de overgang naar de robuuste systemen, hij heeft dezelfde eigenschappen in prestaties als de robuuste zonnetenten zonder te groot te worden van omkasting.

De TRENTO heeft afmetingen van(15cm hoogte / 26cm breedte) en de afmetingen liggen ook in ronde vormen.Dit model is verkrijgbaar in standaard (wit, ivoor, antraciet en metallickleur). Hij kan natuurlijk ook in een eigen Ral-kleur verkregen worden. De Antibes kan maximaal tot 6M. besteld worden en een uitval van 3,5 M. dragen doordat de armen op de uiterste punten zitten van de zonnetent. Deze zonnetent is enkel elektrisch bedienbaar of met afstandbediening.

De prijzen in deze modellen zijn prijs/kwaliteit heel goed, zijn niet te vergelijken met halfopen oprolsystemen

Meer info over de compacte zonnetenten ?

Maak een afspraak in onze showroom of vraag een huisbezoek aan.

Contacteer ons »

Referenties

Waarom Horpirol?

  • Professionele installatie, perfect resultaat
  • Persoonlijke service door klein team
  • Goede prijs voor de beste kwaliteit
  • Ruim 19 jaar ervaring