Hoe reinig ik mijn aluminium terrasoverkapping ?

Uw terrasoverkapping van Horpirol die dag in nacht in weer en wind staat zal uiteraard onderhevig zijn aan de nodige vervuiling. Dit kan gaan van algenvorming door schaduw of bosrijk gebied waar de terrasoverkapping staat alsook de gewone vervuiling door de regen. Om deze makkelijk te reinigen raden wij onze klanten aan alle aluminium onderdelen met een microvezel doek af te wassen zoals u een auto zou wassen, vervolgens af te spoelen met een gewone tuinslang. Een hogedrukreiniger kan immers de dichtingen beschadigen of zelfs verwijderen waardoor er lekken kunnen ontstaan. Als de overkapping droog is kan u sterke vervuiling een stuk verminderen door deze in te wrijven met universele reinigingsset van Renson, die tevens ook bij ons te verkrijgen is.

Deze maintenanceset kost 65.70 € excl.btw en is op voorraad, kan eenvoudig per mail aanvraag besteld worden

 

Hierdoor krijgt het oppervlak een waxlaag die dezelfde werking heeft alsof u uw auto zou simoniseren maar dan minder lastig…

De waxlaag voorkomt dat er zich vuil kan afzetten alsook dat u geen vette vingers meer ziet op het oppervlak. Zo zal u uw terrasoverkapping of lamellendak minder moeten reinigen en is er meer tijd over om te genieten !!!

Groetjes

Uw Horpirol-Team

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Producten

Waarom Horpirol?

  • Professionele installatie, perfect resultaat
  • Persoonlijke service door klein team
  • Goede prijs voor de beste kwaliteit
  • Ruim 19 jaar ervaring