klassiek-screenDe ideale zonwering wanneer je volop van de zon wilt genieten zonder de hitte binnen te laten. Dankzij het compacte kastje van max. 85mm. of kleiner kunt u zonder dat het hindert deze zonnewering achteraf plaatsen. De doekkeuze hierin is enorm groot. Als klant kunt u kiezen tussen een doek die bijna geen zicht wegneemt tot een glasvezel doek waarbij u bijna in de zon kunt kijken. Belangrijk is dat alle doeken evenveel UV-straling tegen houden die de hitte veroorzaken. Het doek rolt af door middel van een alu onderlat in smalle aluminium geleiders.

Deze klassieke screen is niet stormvast en is beperkt in grote afmetingen in 1 deel tot 3 op 3 M. Ze worden veel gebruikt in projecten door hun scherpe prijs of particulier voor kleinere ramen en sporadisch gebruik, deze kunnen ook optioneel uitgevoerd worden met een windbeveiling en/of zonnecel.

Standaard hebben we 4 kleuren (wit, cremewit, alu of bruin) tot uw beschikking, maar natuurlijk kunnen alle profielen ook in uw eigen Ralkleur gebakken worden. De prijzen voor dergelijke klassieke zonnewering heb je al vanaf 300 euro voor manuele bediening.

Meer weten over screens?

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat van uw project.

Contacteer ons »

Referenties

Waarom Horpirol?

  • Professionele installatie, perfect resultaat
  • Persoonlijke service door klein team
  • Goede prijs voor de beste kwaliteit
  • Ruim 18 jaar ervaring

Contactgegevens

Horpirol
Lammersakker 6,
8700 Tielt

0475 411 849
[email protected]