Hordeur

Vliegendeuren kunnen gemonteerd worden in de raamkader op zowel hout, alu of PVC-deuren of op de raamkader op de gevelsteen. Ze zijn in de winter makkelijk uitneembaar.

De volledige deur bestaat uit gebakken stevige alu profielen in standaard 3 kleuren (wit, alu en bruin) met een ingewerkte moderne handgreep en rondom een magneetstrip die de deur gesloten houd. Optioneel kan er ook een deurpomp gemonteerd worden. Onderaan kan er schopplaat voorzien worden naar eigen wens. Rondom de deur is er een tochtborstel, de vulling van de deur kan bestaan uit klassiek muggengaas of zonwerende doek met grote perforaties, het sterke alternatief voor het lieftallige huisdier.

Kortom, de perfecte stevige vliegendeur!

Schuifhordeur

Onze aluminium horschuifdeuren openen en sluiten uiterst soepel door het gebruik van kogelgelagerde wielen die in de bovenrail lopen. De deur is voorzien van een buitenkader waarin de hordeur loopt. Aan de onderzijde wordt de deur op zijn plaats gehouden door een klein u-profiel.

De schuifdeur is verkrijgbaar in standaard 3 kleuren (wit, alu of bruin). Deze kan natuurlijk ook in eigen RAL-kleur verkregen worden. De handgreep zit ingewerkt in het alu middenprofiel, wat deze deur extra elegant en strak maakt.

Meer weten over hordeuren?

Maak een afspraak in onze showroom of vraag een huisbezoek aan.

Contacteer ons »

Referenties

Waarom Horpirol?

  • Professionele installatie, perfect resultaat
  • Persoonlijke service door klein team
  • Goede prijs voor de beste kwaliteit
  • Ruim 18 jaar ervaring

Contactgegevens

Horpirol
Lammersakker 6,
8700 Tielt

0475 411 849
[email protected]