Rolpoorten

vti_tielt_largeBij een aantal situaties kan een rolpoort zéér handig zijn, ze vergen geen grote inbouwdiepte doordat alles oprolt in een compacte kast. Ze zijn verkrijgbaar in een 10-tal verschillende standaardkleuren. Meestal worden ze voor het gebruiksgemak elektrisch bediend al dan niet met een compacte afstandsbediening. Tal van opties zijn mogelijk naar automatisering en veiligheid. Al onze systemen van rolpoorten zijn conform aan de Europese veiligheidsnormen.

 

De aluminium geïsoleerde lamellen kunt u in verschillende types van lamellen verkrijgen van 40mm tot 77mm hoogte.(afhankelijk voor oppervlakte en uitstraling)

 

Rolhekkens

De rolhekkens bestaan uit warm gegalvaniseerde lamellen (enkelwandig) of in aluminium in eigen Ral-kleur met of zonder perforaties. Deze zijn in eerste plaats bedoeld voor het beveiligen en afschermen van uw goederen. Deze hebben dezelfde eigenschappen als onze transparante rolluiken maar hebben een gesloten uiterlijk. Ze zijn ook goedkoper dan de transparante rolluiken.

 

Transparante rolluiken

De transparante rolluiken bestaan uit slagvaste polycarbonaatlamellen lamellen van 5 tot 6mm.dikte (enkelwandig) met aluminium scharnieren, onderlat en geleiders in standaard zilverkleur of mits meerprijs in eigen Ral-kleur. Deze rolluiken kunnen buiten geplaatst worden met krasvaste polycarbonaat lamellen of veelal binnen met de standaard goedkopere polycarbonaatlamellen. Bij plaatsing binnen worden ze veelal in plafond verwerkt of zonder kast vrijstaand. Deze zijn in eerste plaats bedoeld voor het beveiligen en afschermen van uw goederen. Ze zijn een stuk duurder dan de traditionele veiligheidsrolluiken maar stralen pure klasse uit. U kunt u goederen met nachtverlichting toch etaleren dus blijvende reclame ook als u gesloten bent. Het heeft een veiliger gevoel als u door een winkelstraat loopt waarvan winkels verlicht zijn ipv agressieve dichte rolluiken, die klanten afstoten. In sommige gemeenten krijgt u hiervoor ook premie’s, dit kan u vragen bij uw stadhuis.

Interesse in rolpoorten of rolhekkens?

Contacteer ons voor een offerteaanvraag en ervaar onze uitzonderlijke service.

Contacteer ons »

Referenties

Waarom Horpirol?

  • Professionele installatie, perfect resultaat
  • Persoonlijke service door klein team
  • Goede prijs voor de beste kwaliteit
  • Ruim 18 jaar ervaring

Contactgegevens

Horpirol
Lammersakker 6,
8700 Tielt

0475 411 849
[email protected]